top of page

Välkommen till oss på Afecto

Om oss

Som vårdgivare är vi på Afecto engagerade i att erbjuda högkvalitativ vård och stöd till våra patienter. Med en dedikerad och erfaren personal strävar vi på Afecto efter att möta varje individuell patients unika behov.

Vårt team på Afecto är erfarna och kompetenta inom sina områden, och de arbetar tillsammans för att säkerställa att patienterna får optimal behandling och omsorg. 

 

Genom att skapa en trygg och stödjande miljö strävar vi efter att skapa en positiv upplevelse för varje individ som söker vård hos oss.

Vi arbetar i uppdrag av Region Stockholm.

Välkommen!

Dermatologist at Work

Våra verksamheter

Specialisthudmottagningar

Välkommen till våra specialisthudmottagnar i centrala Älvsjö och Skärholmen. Vi är specialister på hudförändringar och hudbesvär. I vårt team arbetar legitimerade hudläkare, sjuksköterskor, undersköterskor, laserterapeuter och hudterapeuter som alla har stor erfarenhet inom hudsjukvård. Tillsammans finns vi här för att hjälpa dig med ditt hudtillstånd. Vi arbetar på uppdrag av Region Stockholm.  Vi alla önskar dig välkommen till oss med remiss från din vårdcentral eller vårdapp!

Älvsjö hudmottagning

Afecto Skärholmen hudmottagning

Älvsjö Skärholmen torget

Välkommen till Älvsjö hudmottagning Torget i centrala Älvsjö. 

hålla händer

Sexuell hälsa Älvsjö

Välkommen till oss på Älvsjö Sexuell Hälsa. Vi erbjuder en trygg och respektfull miljö där du kan få stöd, rådgivning och vård inom olika områden av sexuell hälsa. I vårt team hittar du barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, kuratorer, psykologer/sexologer, venereologer som alla finns för att hjälpa och förbättra din sexuella hälsa och välbefinnande. 
 

Oavsett om det gäller preventivmedel, sexuella problem, relationer, könssjukdomar eller andra frågor relaterade till sexuell hälsa, så är vi här för att ge dig den expertis och support du behöver. Vi strävar efter att skapa en öppen och icke-dömande atmosfär där du kan känna dig bekväm att diskutera dina frågor och bekymmer. 

bottom of page